Waterpark Zwartkruis – Roompot

Waterpark Zwartkruis is nu eenvoudig online te boeken via Roompot.nl. Het Waterpark Zwartkruis ligt bij de plaats Noardburgum in Friesland.

291.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 9bcd9d0dc925 Categorieën: ,

Waterpark Zwartkruis is een prachtig vakantiepark gelegen in de provincie Friesland. Het vakantiepark Waterpark Zwartkruis is onderdeel van Roompot vakanties en al te boeken vanaf 291.00.

Omschrijving van Waterpark Zwartkruis

Waterpret aan de Friese meren Geniet van alle waterpret aan de Friese meren op Waterpark Zwartkruis! Huur een sloep en vaar het nabijgelegen Bergumermeer op of ga lekker windsurfen of kanoën. Ook vissen kan in deze omgeving goed. Kortom, voor watersporters is dit park de ideale plek om vakantie te vieren. Wie liever op het droge blijft, kan via de vele wandel- en fietspaden in de omgeving verkennen. Nationaal Park De Alde Feanen is slechts 25 minuten rijden. In dit prachtige natuurgebied vindt u een afwisselend landschap van meren, rietlanden en moerasbossen. Ook vindt u in de buurt van het park verschillende leuke steden als Drachten en Leeuwarden, waar u een dagje kunt winkelen, cultuur kunt snuiven en heerlijk kunt eten. Echt vakantievieren doet u op Waterpark Zwartkruis!

Specificaties: Waterpark Zwartkruis – Roompot

Aanbieder

Provincie

Plaats

Type accomodatie

Waterpark Zwartkruis – Roompot
Waterpark Zwartkruis – Roompot

291.00

Luxe vakantieparken
Logo
Shopping cart