Resort Poort van Zeeland – Roompot

Resort Poort van Zeeland is nu eenvoudig online te boeken via Roompot.nl. Het Resort Poort van Zeeland ligt bij de plaats Hellevoetsluis in Zuid-Holland.

212.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: f6e4543392e0 Categorieën: ,

Resort Poort van Zeeland is een prachtig vakantiepark gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het vakantiepark Resort Poort van Zeeland is onderdeel van Roompot vakanties en al te boeken vanaf 212.00.

Omschrijving van Resort Poort van Zeeland

Volop genieten van zon, zee en strand! Resort Poort van Zeeland op natuureiland Voorne-Putten heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie: zee, natuur, ruimte en heel veel leuke activiteiten voor de kinderen! Vanaf het park bent u in een mum van tijd op het Haringvlietstrand en de stranden van Hellevoetsluis. Hier kunt u lekker zwemmen, zonnen en eindeloos veel watersporten beoefenen. Het duingebied rond het park is één van de mooiste van Europa; wandelend of fietsend spot u hier veel bijzondere vogel- en plantensoorten en kunt u Schotse hooglanders tegenkomen. Ook kinderen beleven op Resort Poort van Zeeland een fantastische tijd. Het animatieteam organiseert allerlei activiteiten en in speelparadijs Adventuredome kunnen ze lekker lasergamen, klimmen, glow-in-the-dark-minigolfen en ontsnappen uit een escaperoom. Bij mooi weer is een dagje naar waterspeelpark Aquapark Splash bij Hellevoetsluis een echte aanrader.

Specificaties: Resort Poort van Zeeland – Roompot

Aanbieder

Provincie

Plaats

Type accomodatie

Resort Poort van Zeeland – Roompot
Resort Poort van Zeeland – Roompot

212.00

Luxe vakantieparken
Logo
Shopping cart