Resort Markermeer – Roompot

Resort Markermeer is nu eenvoudig online te boeken via Roompot.nl. Het Resort Markermeer ligt bij de plaats Bovenkarspel in Noord-Holland.

188.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 7253250c3b40 Categorieën: ,

Resort Markermeer is een prachtig vakantiepark gelegen in de provincie Noord-Holland. Het vakantiepark Resort Markermeer is onderdeel van Roompot vakanties en al te boeken vanaf 188.00.

Omschrijving van Resort Markermeer

Prachtige locatie aan het Friese Markermeer Resort Markermeer is gelegen op een toplocatie in Noord-Holland. Vanuit een beschutte ligging kijkt u uit over prachtige Hollandse wateren, waar vroeger de fluisterschepen voorbij kwamen. Dat deze schepen inmiddels verdwenen zijn, mag de pret niet drukken. Nog altijd is het Markermeer een prachtig stukje Nederland. Vanuit een van de chalets op het resort geniet u daar optimaal van. Neem gerust een duik in het meer en geniet van de zon op het gras. Jongere gasten kunnen naar hartenlust spelen op een van de buitenspeelplaatsen binnen het resort. Het meer is prachtig, maar in de West-Friese omgeving van Resort Markermeer zijn ook vele recreatiemogelijkheden. Zo kan naar hartenlust worden gewandeld en gefietst in het bosrijke landschap.

Specificaties: Resort Markermeer – Roompot

Aanbieder

Provincie

Plaats

Type accomodatie

Resort Markermeer – Roompot
Resort Markermeer – Roompot

188.00

Luxe vakantieparken
Logo
Shopping cart