Resort De Wije Werelt – Roompot

Resort De Wije Werelt is nu eenvoudig online te boeken via Roompot.nl. Het Resort De Wije Werelt ligt bij de plaats Otterlo in Gelderland.

90.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 3bd896fd5454 Categorieën: ,

Resort De Wije Werelt is een prachtig vakantiepark gelegen in de provincie Gelderland. Het vakantiepark Resort De Wije Werelt is onderdeel van Roompot vakanties en al te boeken vanaf 90.00.

Omschrijving van Resort De Wije Werelt

Vakantie zoals vakantie bedoeld is Op dit gloednieuwe familiepark in het Gelderse Otterloo viert u vakantie zoals het bedoeld is; met de hele familie, midden in de natuur en genoeg te doen om de volgende vakantie weer voor terug te komen. De kinderboerderij, speelvelden en het buitenbad zorgen bij de kleintjes voor uren speelplezier. En niet getreurd bij een regenbui, de indoor speeltuin biedt uitkomst! Vanaf het park starten diverse fiets- en wandelroutes die zijn uitgezet in samenwerking met Natuurmonumenten. Bijvoorbeeld door het om de hoek gelegen Nationaal Park de Hoge Veluwe. De prachtige zandverstuivingen, heidevelden en bijzondere naald- en loofbossen zorgen dat u ogen en oren te kort komt. Met de wind in de rug en een goedgevulde picknickmand achterop, bent er dan ook wel even zoet! Na de rust en stilte van de omliggende natuur is juist de reuring van modestad Arnhem een welkome afwisseling voor gezellige shopmiddagen en culinaire avondjes uit. Tip: vergeet tijdens uw vakantie

Specificaties: Resort De Wije Werelt – Roompot

Aanbieder

Provincie

Plaats

Type accomodatie

Resort De Wije Werelt – Roompot
Resort De Wije Werelt – Roompot

90.00

Luxe vakantieparken
Logo
Shopping cart