Resort De Biesbosch – Roompot

Resort De Biesbosch is nu eenvoudig online te boeken via Roompot.nl. Het Resort De Biesbosch ligt bij de plaats Dordrecht in Zuid-Holland.

173.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 758c9ccf02f4 Categorieën: ,

Resort De Biesbosch is een prachtig vakantiepark gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het vakantiepark Resort De Biesbosch is onderdeel van Roompot vakanties en al te boeken vanaf 173.00.

Omschrijving van Resort De Biesbosch

Beleef een heerlijke vakantie aan het water Natuur, sport en recreatie komen samen op Resort De Biesbosch. Gelegen vlak naast Nationaal Park De Biesbosch is dit vakantiepark de ideale plek voor een sportieve vakantie: huur een bootje en vaar het natuurgebied in of ga wakeboarden, waterskiën of banaanvaren met de Board Academy. In de jachthaven van Resort De Biesbosch kunt u bovendien een eigen aanlegplaats huren. Blijft u liever op het droge? In De Biesbosch kunt u schitterende wandelingen en fietstochten maken. Of ga lekker winkelen in historisch Dordrecht. Op het vakantiepark heeft u alle ruimte. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan op het sportveld of plonzen in het binnen- of buitenzwembad.

Specificaties: Resort De Biesbosch – Roompot

Aanbieder

Provincie

Plaats

Type accomodatie

Resort De Biesbosch – Roompot
Resort De Biesbosch – Roompot

173.00

Luxe vakantieparken
Logo
Shopping cart