Château Le Verdoyer – Roompot

Château Le Verdoyer is nu eenvoudig online te boeken via Roompot.nl. Het Château Le Verdoyer ligt bij de plaats Champs Romain in Dordogne.

138.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 3fa33629b2f3 Categorieën: ,

Château Le Verdoyer is een prachtig vakantiepark gelegen in de provincie Dordogne. Het vakantiepark Château Le Verdoyer is onderdeel van Roompot vakanties en al te boeken vanaf 138.00.

Omschrijving van Château Le Verdoyer

Camping Château le Verdoyer is gelegen in de driehoek Angoulême-Limoges-Périgueux, te midden van heuvels, bossen, beekjes en afgelegen boerderijen. De eigenaren zijn van Nederlandse afkomst en hebben rond het gerestaureerde kasteel een relatief kleine, maar uitstekend uitgeruste 4-sterrencamping aangelegd. Het is ruim en erg smaakvol van opzet. De camping is uitermate geschikt voor families met kinderen tot ± 13 jaar. U moet beslist de prachtige omgeving gaan verkennen; de beroemde porseleinfabrieken in Limoges of de bekende Cognac-huizen zijn zeker een bezoek waard. Wandel ’s middags een uurtje in de dichtbij en fraai gelegen plaats St. Saud of ga kanoën op de Dronne bij Brantome. In Piegut kunt u op woensdag een markt bezoeken.

Specificaties: Château Le Verdoyer – Roompot

Aanbieder

Provincie

Plaats

Type accomodatie

Château Le Verdoyer – Roompot
Château Le Verdoyer – Roompot

138.00

Luxe vakantieparken
Logo
Shopping cart